Program 2017

Next >     

A detailed program will be available soon - watch this space!

10:00 am

Art exhibition & Silent Auction open

People’s Choice Award voting commences (concludes 1:30 pm)

Old School House & main exhibition

10:00 am

Entertainment – Dromana Secondary School Band (30 mins)                                                                                             

On Stage

10:00 am

to 2:00 pm

Creative workshops – join in and have some fun!

Skate deck design – 6-8 yo@10am/ 9yo@11am/9yo+@12pm

String Art Workshop – 10am–2pm

Watercolor Pencil Workshop – 10–11am

Mandala Workshop – 11.30-12.30pm

Boomerang Bag Workshop – 1.30-2.30pm

Christmas Wreath Workshop – 11.30am onwards

Acrylic Workshop – Adults at 10.30am/Children at 1pm

Yoga Workshop – 10am and 11am sessions.

 

10:30 am

Entertainment – "Dudlee Djembe” African drumming (30 mins)

On the oval

10:45 am

Family activity – Egg and spoon races

Oval

11:00 am

Entertainment – Suzi Yaghmoor (30 mins)

On stage

11:15 am

Family activity – Tug-of-war

Oval

11:45 am

Family activity – Sack races

Oval

11:45 am

Entertainment – “Eli Mrkusich and Friends” (30 mins)

On stage

12:30 pm

Entertainment – “Willum Warrain” indigenous smoking ceremony

On the oval

1:00 pm

Entertainment – “Indigenous Hip Hop Projects”      (1 hour)

On stage

2:00 pm

ART AUCTION

Prize winners announced:

People’s Choice Awards as judged by Jackie from The Coast Real Estate (presented by David Wright from “The Coast”)

Oak Hill Gallery Awards as judged by Yvonne Watson from Oak Hill Gallery (presented by Hugh Greer- Somers P.S. Principal)

On stage

3:00 pm

Family activity – Eggathon

 Oval

3:15 pm

Silent Auction closes

(winning bidders published in main exhibition from 3:30 pm)

 Main exhibition
 4:00 pm  Entertainment – “Catfish Voodoo”                       (1 hour)  On stage
 5:00 pm Arts Fair concludes  

 


Share this with your friends